Wil je een website laten maken die eenvoudig te beheren is? Ik bouw professionele en onderscheidende websites die er niet alleen mooi uit zien maar ook écht werken. Als creatief webdesigner vertaal ik de huisstijl van je bedrijf naar een website die spreekt en waarmee je bezoekers echt omzet tot klanten. Ik zorg dat je website goed leesbaar is op alle apparaten (responsive webdesign) en dat je bezoekers snel en gemakkelijk door je site kunnen navigeren.

We starten met een kennismakingsgesprek waarin ik jou en je bedrijf beter leer kennen. We bespreken je wensen en de verwachtingen die je hebt voor je nieuwe website en maken een planning. Misschien ben je een aantal websites tegengekomen waar je echt blij van wordt en waar je inspiratie uit haalt. Wanneer ik een duidelijk beeld heb van je verwachtingen ga ik voor je aan de slag. 

Je ontvangt een link naar een afgeschermde omgeving. Hier kun je de bouw van je nieuwe website live volgen. Op korte termijn krijg je een eerste update over je nieuwe website. Ik neem dit graag samen met je door. Ben je tevreden met het eerste ontwerp en de richting die we op gaan?

Zodra het raamwerk van je website staat en de homepagina is ingevuld ga ik verder met het inrichten van de overige pagina’s. Daarna volgt er een check voor smartphones en wordt je website geoptimaliseerd voor Google. Alles goedgekeurd? Dan maak ik alles gereed voor livegang! Samen pikken we een dag uit waarop je nieuwe website wordt gelanceerd

Wat zeggen mijn klanten?

5/5
In mijn zoektocht naar iemand die mijn websites in een nieuw en verfrissend jasje kon steken kwam ik via-via uit bij Roy. Hij had meteen goede en originele ideeën over wat mijn doelgroep wilde zien en ging daarmee aan de slag. Ik vond het fijn om op de hoogte gehouden te worden van de vorderingen van de websites en daar kwamen Roy’s communicatieve vaardigheden goed van pas. Al met al kan ik spreken over een uiterst succesvolle samenwerking met Roy en ik zou zeker opnieuw gebruikmaken van zijn diensten.
Ingeborg
Inkx
Wij hebben met Roy samengewerkt voor de ontwikkeling van een nieuwe website van een klant van ons. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Roy, hij kan snel schakelen en communiceert op transparante wijze. Verder is Roy erg hulpvaardig en denkt mee in oplossingen. Roy heeft een klantgerichte houding en denkt goed mee, hij heeft verder alle kwaliteiten in huis die je op technisch gebied nodig hebt en je kan hem ook goed aanhaken bij technische vragen. Ik beveel een samenwerking met Roy zeker aan!
Yoline
Green Orange
Roy is professioneel en zit vol ideeën die hij in de praktijk goed weet toe te passen. Een website bouwt hij snel en professioneel en je hebt er geen omkijken naar. Als klant ben ik heel tevreden over de samenwerking met Roy. Hij is een perfectionist en is altijd te bereiken. Wanneer ik een vraag of probleem heb hoef ik hem maar te whatsappen en binnen enkele minuten heb ik antwoord. Ik adviseer Roy van harte aan bij mensen en bedrijven die professioneel zichtbaar willen zijn. Hij denkt altijd met je mee geeft advies over hoe je je klanten optimaal kunt bereiken. Ik kan zeggen dat hij mijn rechter hand is in de marketing campagne. Hij weet als geen ander hoe je klanten kunt bereiken, overtuigen en meer omzet kunt genereren. Kies je voor Roy dan kies je voor professionaliteit.
Ewa Kruzycka
Talencentrum Ewa
Een mooie en functionele website op maat gemaakt tegen een concurrerende prijs- kwaliteitsverhouding.
Hans Olthuis
Profil P&O Consultants

Ontvang een vrijblijvend voorstel

Ruim 175 ondernemers hebben een website laten maken door Markvoort Online. 
Vul onderstaand formulier in of neem contact met mij op om een vrijblijvend voorstel te ontvangen.

Haar op Maat Pelatti

WordPress website op maat

Camping Badiaccia

WordPress website op maat / Zoekmachine optimalisatie / Linkbuilding

Inkx huid & haar

WordPress website op maat

Website laten bouwen in WordPress

Wil je een professionele website laten maken voor je bedrijf? Dan is WordPress een ideaal platform om je website me te bouwen. Misschien heb je de naam WordPress wel eens voorbij zien komen op het internet in je zoektocht naar informatie over websites. Maar wat is het eigenlijk?

Met WordPress kun je eenvoudig en snel een blog, website of webshop mee opzetten. Het is gratis te downloaden en ook vrij te gebruiken en aan te passen. Vrijwel iedere websitebouwer kan hiermee overweg. En ook voor de klant is het een prettig systeem om mee te werken. Alles gebeurt namelijk online. Door in te loggen op de ‘achterkant’ van de website kun je eenvoudig en snel aanpassingen doen in je website.

Ik werk zelf alleen maar met WordPress omdat ik het een ongelofelijk fijn platform vind om websites mee te bouwen. Er zijn veel ontwikkelaars actief waardoor er een groot aanbod aan thema’s en plug-ins is. Er komen periodiek updates uit met verbeteringen op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. WordPress is dus continu in beweging. Ook mijn klanten ervaren het als een gebruiksvriendelijk systeem. Zo kunnen ze zelf simpel een tekst en afbeelding wijzigen. Er komt geen code aan te pas.

WordPress is daarnaast ook zoekmachine vriendelijk, waardoor je website beter gevonden kan worden in Google. Om je website nog beter te optimaliseren is er bijvoorbeeld de plug-in Yoast! beschikbaar.

Ondanks dat een WordPress installatie zo gebeurd is, lopen mensen al snel tegen struikelblokken aan. Het kost je onnodig veel tijd en vaak ontbreekt het ook aan de nodige kennis. Dus wil je een professionele website laten maken? Dan sta ik graag voor je klaar om je hierbij te helpen.

Ik bouw websites voor klanten verspreid over heel Nederland. Je kunt dus een website laten maken in bijvoorbeeld Almelo, Borne, Enschede en Hengelo.